Ha egy férfi egy fedél alatt lakik

2020-05-12 20:33:00

Felvázoljuk azokat a karaktertípusokat, amelyek valamelyikébe a szebbik nem minden tagja besorolható. Azt nem állítjuk, hogy bármelyik kategória is 100%-osan  ráillik  az ő jellemvonására, de adunk egy támpotot.
Tehát a nő lehet: romantikus, temperamentumos, játékos/álmodozó, céltudatos, gyakorlatias.

Vigyázat, tabuk!
Szeretnénk néhány dolgot a figyelmükbe ajánlani, amit ne felejtsenek el az ajándékozáskor:
Nem szerencsés ötlet a vásárlási utalvány olyan hölgynek, aki amúgy is rendszeresen járja az üzleteket.
A konyhai robotgépnek, edényeknek, vasalónak sem feltétlenül fog örülni, a párjuk, - ha csak nem kifejezetten ilyet kért ajándékba, - hiszen abban főzi az ebédet, vagy  azzal vasalja az ingeket és a hétköznapokra emlékeztetheti őt.
Egy fitness-bérlet sem biztos, hogy tetszeni fog neki, hiszen célzásnak veheti a súlyára vonatkozóan.
A kutyafuttában megvásárolt holmiknak sem fog örülni, amelyeknek semmi köze sincs az ő személyiségéhez.

Ez a 10 ajándékötlet segíthet a döntésben:

1. Az ékszer évezredek óta bevált ajándék
Ez általában bejön, de azért a karakterek között vannak különbségek. Vannak akik mindig szeretik magukat felcicomázni lánccal, gyűrűvel, fülbevalóval, stb., mások csak néha vagy alkalmakra hordják ezeket, és léteznek olyanok is, akik egyszerűen gyűlölik az ékszert.
Itt két féle lehetőség adott: vagy készen megvásároljuk, vagy ha szeretünk bütykölni, akkor el is készíthetjük neki. Ebben a kreatív boltok eladói és gyermekeink is szívesen segítségünkre lesznek.

2. Ajándékozz élményt!  
Egy wellness-hétvége, vagy utazás, egy hangulatos vacsora egy exkluzív étteremben, a gyakorlatiasabb típusok szívét bizonyosan megdobogtatja.
A koncert- vagy színházjegynek, kiállítási belépőnek pedig a romantikus lelkek fognak örülni.

3. Olvass a gondolataiban!
Ha néha elkísérik kedvesüket shopping-túrára, érdemes odafigyelni arra, hogy  milyen dolgok keltik fel az érdeklődését, tetszését akkor, amikor esetleg nincs rá lehetősége, hogy megvegye magának. Ajándék lehet az is, ha átvesszük a karácsonyi mega-ebédek és vacsorák előkészületeinek terheit.
Megrendelhetjük a közeli étteremben a rántott halat, hidegtálakat, a pékségben vagy a cukrászdában a süteményeket, és megvásárolhatjuk az italokat. Ám olcsóbb megoldás, ha valamelyik nagymamával vagy szomszéd nénivel szövetkezünk.